SQ Productions bvba

Verhuur - sound & lighting

Sinds geruime tijd zijn wij bij SQ productions bezig met de verhuur van licht- en geluidsinstallaties en beeldapparatuur.  Gegroeid uit onze passie voor licht en geluid en onze jarenlange ervaring kennen wij het belang van een goede service.  Om deze reden is al het materiaal dat wij te huur aanbieden van een professionele kwaliteit.  Mochten er zich onvoorziene problemen voordoen, dan zijn wij 24 uur op 24 bereikbaar voor onze klanten.  Ook tijdens het weekend.

 

Wij bieden zeer diverse licht- en geluidsapparatuur aan, voor kleine en grote evenementen.  Onze lage verhuurprijzen zorgen ervoor dat iedereen een professionele installatie kan huren, ook als u een beperkt budget heeft voor de organisatie van uw evenement.

 

In ons aanbod vindt u licht-, geluids- en beeldapparatuur voor alle denkbare toepassingen : discobars, karaoke-apparatuur, PA- en zanginstallaties, presentatiemateriaal, losse apparatuur ...  Al of niet door ons bediend.

 

Verschillende combinaties van licht- en geluidsinstallaties zijn mogelijk.  Voor producties die een meer uitgebreide licht- en/of geluidsinstallatie vereisen: contacteer ons voor de beste prijsberekening.

 

Aarzel niet ons te contacteren voor advies bij de technische realisatie van uw project.

Transport

SQ productions is gevestigd te Beerse.  Bij installaties in Beerse of de randgemeentes worden er geen transportkosten aangerekend.  Onze activiteitenregio spreidt zich hoofdzakelijk uit over de ganse Kempen en provincie Antwerpen.  Voor een kleine transporttoeslag leveren wij de door u gehuurde audiovisuele materialen in Antwerpen, Arendonk, Baarle-Hertog, Brecht, Dessel, Geel, Gierle, Herentals, Hoogstraten, Kasterlee, Lichtaart, Lille, Meer, Merksplas, Minderhout, Mol, Oud-Turnhout, Poppel, Ravels, Retie, Rijkevorsel, Schilde, Tielen, Turnhout, Weelde, Zoersel.  Maar ook in de Nederlandse provincies Noord-Brabant en Limburg en de overige Vlaamse provincies.

 

Levering

Alle installaties kunnen door ons gebracht, geplaatst en terug afgehaald worden. Ook de bediening kan desgewenst door SQ productions gebeuren.  Wij geven graag meer uitleg over de verschillende mogelijkheden.

Alle prijzen gelden voor de duur van 1 dag. Voor verhuringen gedurende langere periodes worden aanzienlijke kortingen gegeven.  En voor regelmatige huurders gelden speciale voorwaarden.

 

Retour materiaal

Het materiaal dient teruggebracht de dag na afhaling vòòr 13.00 uur, tenzij anders afgesproken.

 

Aanbod

Regelmatig breiden wij ons aanbod uit. U doet er dus best aan ons te vragen of we een bepaald artikel in huur kunnen aanbieden.

Wil je meer weten over de verhuur van onze materialen?

Wil je meer weten over de verhuur van onze materialen?

GELUID

Wij verhuren verschillende soorten discobar- en PA-mengtafels, al dan niet digitaal, tot 48 kanalen (Pioneer, Rodec, Yamaha, Allen&Heath...).  Onze versterkers, in combinatie met luidspreker sets van topmerken als Nexo, QSC en JBL, zorgen voor kwalitatief geluid in eender welke ruimte. Ons opname en weergave materiaal waaronder Pioneer cd-spelers, Technics draaitafels, minidisc- of karaokespelers zijn gebruiksvriendelijk en van de beste kwaliteit.  Daarnaast zorgen wij voor alle randapparatuur zoals effectenracks en soundprocessors, multikabels en statieven.  Met een ruime keuze aan microfoons, gaande van zangmicro’s tot condensatormicrofoons of draadloze headsets van topmerken als Shure, Sennheiser, AKG en Audio Tecnica is er steeds de juiste set voor elke toepassing.  Klik hier voor onze referentielijst.

LICHT

SQ productions biedt een ruim gamma aan conventioneel licht, intelligent licht en ledverlichting. We hebben een ruim aanbod aan spots, statieven en lichtsturingen.  Daarnaast verhuren wij ook intelligent licht waaronder moving heads (Robe) en scans (Clay Paky).  Onze LED objecten worden door een batterij gevoed en kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden. De bediening hiervan gebeurt via een app op een bijgeleverde tablet.  Ook voor alle toebehoren kan u bij ons terecht: dimpacks, lichteffecten, stroboscoop, blacklight of spiegelbol, theaterspots, volgspots maar ook rookmachines of zeepbellenmachines.  We bieden ook de nodige rigging-benodigdheden aan: Prolyte truss, hoeken, cirkels, takels...  Wil je meer weten over het uitgebreide gamma aan verhuur apparatuur, contacteer ons dan nu.  Wij staan steeds voor u klaar.

BEELD

Televisies, monitoren, plasmaschermen, videorecorders of dvd-spelers, camcorders.  SQ productions te Beerse heeft het voor u klaar staan.  Eén telefoontje volstaat en een volledige verhuurset wordt geleverd op de locatie van uw evenement.  Ook projectoren, projectieschermen, projectiedoeken en rolschermen in diverse afmetingen kunnen gehuurd worden.  Met deze producten wordt elke productpresentatie, voorstelling of bedrijfsmeeting een gegarandeerd succes.

KARAOKE

Welkom op de Laser Karaoke Show van SQ productions.  Je zal waarschijnlijk al wel weten wat de bedoeling is…  We gaan zingen!!

Het systeem is heel eenvoudig. Je kiest een song uit de catalogus.  Er is een Nederlandstalig, een Engelstalig, een Franstalig, een Duitstalig en een Italiaans deel.  Er is voor elk wat wils. Alle genres komen aan bod, gaande van de karaoke-klassiekers, over meer recente hits tot de songs voor onze kleinere zangertjes en zangeresjes. Je zal merken dat er tussen de meer dan 2500 songs ook wel iets voor jou staat!

Iedereen wil natuurlijk even snel op het podium zijn zangtalenten aan de rest van de wereld laten zien.  Om alles vlot te laten verlopen, is het belangrijk dat de bijhorende papiertjes volledig worden ingevuld.  En nu… zingen maar!

Er zijn verschillende formules mogelijk. Neem contact op voor meer informatie.

DIVERSE

Stroomvoorziening, podiums en backdrops : Wij verhuren ook stroomverdeelkasten, 3-fase kabels, monofasekabels en yellow jacket kabelbruggen.  Podiumelementen in diverse groottes en hoogtes, al dan niet met een podiumtrap, tapijt en podiumrok.  Ook verschillende soorten backdrops in diverse afmetingen.  Contacteer ons voor meer informatie over de diverse mogelijkheden.

SQ Productions bvba
SQ productions bvba
info@sqproductions.be
Beekakkerstraat 38
2340 Beerse
+32 (0)478  36 12 80
+32 (0)14 62 01 62
SQ Productions bvba
SQ productions bvba
Beekakkerstraat 38
2340 Beerse
+32 (0)478  36 12 80
+32 (0)14 62 01 62
info@sqproductions.be